Frystorkat superfood-pulver

Strö över lite pulver på morgongröten eller boosta din smoothie för näring, vitaminer och energi!

 

Acaipulver 50g (Ekologisk)  Gott, enkelt och nyttigt! MACACOS Acaipulver frystorkas direkt efter plockning för att bevara så mycket som möjligt av näringen. Du behöver inte kämpa för att få i dig nyttigheter! Smaken påminner om kakao och vilda bär - proppad med antioxidanter och fibrer!


Acaipulver 50g
(Ekologisk)

Gott, enkelt och nyttigt! MACACOS Acaipulver frystorkas direkt efter plockning för att bevara så mycket som möjligt av näringen. Du behöver inte kämpa för att få i dig nyttigheter! Smaken påminner om kakao och vilda bär - proppad med antioxidanter och fibrer!

Acerolapulver 50g (Ekologisk)  Acerola är en riktig immunboost! Pga sin enorma mängd C-vitamin har Acerola lite citrusliknande smak (syrlig/sur) och 1 acerolafrukt innehåller ungefär lika mycket C-vitamin som 90 apelsiner! Därför räcker det med 1/2 tsk acerolapulver varje dag för att få i dig tillräckligt. 

Acerolapulver 50g (Ekologisk)

Acerola är en riktig immunboost! Pga sin enorma mängd C-vitamin har Acerola lite citrusliknande smak (syrlig/sur) och 1 acerolafrukt innehåller ungefär lika mycket C-vitamin som 90 apelsiner! Därför räcker det med 1/2 tsk acerolapulver varje dag för att få i dig tillräckligt. 

Guaranápulver 50g (Ekologisk)  Guaraná är en riktig energiboost på morgonkvisten eller innan träning! Vårt guaranápulver males ned och soltorkas sedan. Bönan innehåller dubbelt så mycket koffein som kaffe men frisläpps sakta i kroppen - vilket ger en långvarig och stabil energi! Lite besk smak. Guaraná passar bra ihop med kakao i ett glas varm mjölk eller att strö över gröten.

Guaranápulver 50g (Ekologisk)

Guaraná är en riktig energiboost på morgonkvisten eller innan träning! Vårt guaranápulver males ned och soltorkas sedan. Bönan innehåller dubbelt så mycket koffein som kaffe men frisläpps sakta i kroppen - vilket ger en långvarig och stabil energi! Lite besk smak. Guaraná passar bra ihop med kakao i ett glas varm mjölk eller att strö över gröten.